"Škaljarca" uhapšenog u Turskoj sada traži i Grčka

Grčka raspisala međunarodnu poternicu za vođom crnogorskog kriminalnog "škaljarskog klana" Jovice Vukotića zbog sumnje da je umešan u trgovinu 135 kg kokaina.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.09.2018.

11:36

Ilustracija: Freeimages.com

To je izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, kojoi je dodao da se protiv vođe crnogorskog kriminalnog klana, koji je proteran iz Turske, vodi krivični proces u Srbiji.

"Ovo je složen slučaj. Tužilaštvo i policija ga sagledavaju na ozbiljan način i trudimo se da dajemo što manje informacija. On je proteran iz Turske u Srbiju, pošto je naš državljanin", pojasnio je Stefanović za TV Pink.

On je dodao da se ovog trenutka u Srbiji protiv njega vodi krivični proces, ali da je i Grčka pokrenula međunarodnu Interpolovu poternicu zbog sumnje da je umešan u transport i trgovinu 136 kilograma kokaina.

"Bićemo u kontakru s grčkim vlastima oko toga. Očigledno je da se radi o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi i zato mi je drago da policije u regionu, ali i šire , dobro saradjuju", istakao je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: