Devojka izbodena u sudu, muškarac popio kiselinu i umro

Devojčica koju je stariji muškarac Blagoje S. napao u popodnevnim časovima u zgradi Osnovnog i Višeg suda u Nišu u stabilnom je stanju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

13:01

Devojka izbodena u sudu, muškarac popio kiselinu i umro
freeimages.com

Ona će u toku dana će biti prebačena u Kliniku za dečiju hirurgiju, kaže hirurg Urgentnog centra KC Niš Sunčica Mihajlović.

Mihajlović je objasnila da se sedamnaestogodišnja A.M, kojoj je muškarac naneo rane u predelu vrata, trenutno nalazi u reanimaciji Urgentnog centra, gde joj je urađena dijagnostika koja je pokazala da nema većih povreda krvnih sudova vrata.

"Devojka je odmah pregledana od strane medicinskog osoblja i tima koji čine hirurg, anesteziolog i vaskularni hirurg. Urađena je dijagnostika koja je pokazala da nema većih povreda, stabilizovana je i trenutno se nalazi u dobrom opštem stanju", dodala je doktorka.

Blagoje S. (75) preminuo je u Kliničkom centru Niš, nakon što je popio kiselinu.

Inače, incident se desio danas oko 12 časova ispred sudnice 55 Osnovnog suda u Nišu, a razlog još uvek nije utvrđen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: