Nedelja, 24.06.2018.

22:10

Cvetković na KiM, kaže da svedoči u slučaju Ivanovića

Srpski novinar Stefan Cvetković, koji tvrdi da je pre nekoliko dana bio otet, nalazi se na Kosovu.

Izvor: Tanjug

Cvetković na KiM, kaže da svedoči u slučaju Ivanovića
screenshot

Tamo se nalazi kako bi, prema sopstvenim rečima, svedočio u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, prenosi Indeksonline.

Cvetković je za taj kosovski portal na albanskom, kako se navodi, rekao da je na Kosovu zbog svedočenja kosovskoj policiji i tužilaštvu u vezi sa slučajem Ivanović.

On je kazao da je tokom boravka na Kosovu u pratnji kosovske policije.

Cvetković je naveo da je došao dobrovoljno kako bi svedočio pred nadležnim organima u vezi sa ubistvom Ivanovića, sa namerom da pomogne razrešenju situacije i pozadine ovog ubistva.

Portal prenosi da se Cvetković bavio istragom o slučaju ubistva srpskog lidera na Kosovu Olivera Ivanovića i da je svojevremeno izjavio da zna ko je organizovao ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: