Mihajlović: Mi gradimo puteve, drugi blokiraju

Ministarka Zorana Mihajlović, prilikom obilaska radova na Koridoru 10, izjavila da, dok Vlada gradi auto-puteve, drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

00:11

Mihajlović: Mi gradimo puteve, drugi blokiraju
screenshot/Tanjug

"Posao Vlade Srbije je da gradi auto-puteve, da spaja našu zemlju sa Evropom i regionom. Neki drugi izgleda imaju posao da sve to blokiraju. I u tome se razlikujemo", rekla Mihajlovićeva, obilazeći radove na izgradnji auto-puta kroz Grdeličku klisuru, na deonici Caričina dolina-Vladičin Han.

Ona je naglasila je da to nisu samo putevi i mostovi koji će biti napravljeni, već da oni predstavljaju i korak ka novim investicijama, s obzirom da je za investicije potrebna razvijena infrastruktura.

"To doprinosi otvaranju novih radnih mesta i boljem životnom standardu. Želimo autoputevima da spajamo Srbiju sa regionom kako bi se povezali sa Evropom, a to znači bolji život za sve građane", istakla je potpredsednica Vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: