Novosti: Bokser devojci izbio zube i unakazio lice

Večernje novosti su prenele da je bokser P. P. (36) uhapšen pošto je pretukao svoju partnerku Lj. P (30) u samačkom hotelu na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Petak, 08.06.2018.

20:07

Novosti: Bokser devojci izbio zube i unakazio lice
Ilustracija: Thinkstock

Kako se navodi, devojka je pronađena vezana i sa brojnim podlivima po glavi i telu.

“On je došao kod nje u trenutku kada je bila sama u stanu. Vikao je, lupao na vrata, a kada nije htela da mu otvori, razvalio ih je i ušao unutra, nakon toga je usledio haos. Devojka se branila, koliko je to bilo u njenoj moći, ali napasnik ju je, ipak, savladao i vezao. Onda je nastavio da je udara rukama i šutira nogama po telu i glavi”, piše beogradski list.

U tekstu piše i da je bokser devojci izbio sve zube i unakazio lice i glavu.

“Devojka je bila sva u krvi, sa vidljivim podlivima po glavi i licu i u skoro besvesnom stanju. Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povređenu devojku u bolnicu. Napasnik je za to vreme pobegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda. Posle određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo”, dodaje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: