Teška nesreća kod Obrenovca: Autobus naleteo na "golf"

Na Novom obrenovačkom putu danas su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su tri osobe povređene. "Golf" podleteo pod autobus.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 13.03.2018.

10:25

Teška nesreća kod Obrenovca: Autobus naleteo na

Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, u udesu dva putnička vozila, koji se dogodio u 9 i 15 časova, jedna osoba je lakše povređena.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura kazala je za Tanjug da je u u 9 i 24 časova došlo do udesa kada je autobus naleteo na putničko vozilo otpozadi i tom prilikom povređene su dve žene u automobilu.

Kako je navela Macura, suvozač u automobilu, žena od 25 godina, zadobila je teške povrede i prevezena je na reanimaciju u Urgentni centar, dok je žena od 47 godina, takođe, zadobila tešku povredu, ali je u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar, bez potrebe za reanimacijom.

Dodala je da je vozač autobusa imao stresnu situaciju, ali da će biti zbrinut na terenu.

Na mestu nesreće bile su tri ekipe Hitne pomoći.

Prema pisanju medija, dve povređene žene bile su zaglavljene u "golfu" jer je njihovo vozilo podletelo pod autobus, zbog čega su intervenisale vatrogasne ekipe koje su ih izvukle iz vozila.

Saobraćaj na tom delu puta je u zastoju i kolone su kilometarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: