Stefanović: Ne obećavamo ono što ne možemo da ispunimo

Beograd -- Predsednik Gradskog odbora SNS Beograd Nebojša Stefanović obišao je naselja Beli Potok, Pinosava, Kumodraž selo i Ripanj na Voždovcu.

Izvor: Tanjug
Podeli
screenshot/Insajder.net
screenshot/Insajder.net

On je građanima poručio da je u prethodne četiri godine urađeno mnogo projekata u podavalskom delu, ali da ljudima treba više i da je uvek korisno čuti njihove predloge.

Stefanović je istakao da u ovaj deo Voždovca nije ulagano 50 godina, da od prethodnika nije nasleđen nijedan projekat i da je trebalo vreme da se oni urade od početka, i dodao je da je za ovo vreme SNS uradila mnogo.

"Radimo na više projekata i tu se vidi zajedništvo opštine, grada i države. Nećemo da obećavamo nešto što ne možemo da ispunimo. Reč mora nešto da vredi, da mogu da pogledam ljude u oči. Zahvaljujući našem predsedniku imamo novac za nove autobuske linije, za vodovod i kanalizaciju", rekao je Stefanović.

On je podsetio sugrađane da je za četiri godine na Voždovcu zaposleno više od 3000 ljudi, ali da je ulagano i u infrastrukturu.

Naveo je da je asfaltirana ulica Vase Čarapića u dužini od 3 km u Belom Potoku, otvorena nova škola ''Vojvoda Stepa'', uvedene dve nove autobuske linije u Kumodražu, asfaltirana glavna ulica i renovirana i ograđena škola u Pinosavi.

Stefanović je naveo da je proširen vrtić i potpuno rekonstriusana škola u Koloniji, izgrađena nova zdravstvena stanica Prnjavor i uvedeno 80 km vodovodne mreže u Ripnju.

"Po najvišim standardima gradimo vrtiće, škole, parkove u Kumodražu kao što radimo u centru grada ili na Novom Beogradu ili Zemunu. Hoćemo da pokažemo da jednako vodimo računa o svakom delu grada. Za nas ne postoje građani drugog reda", zaključio je Stefanović.

Dodao je i da se radi Doma zdravlja na Banjici, kao i da se očekuje završetak izgradnje kolektora za kanalizaciju u svim naseljima podavalskog dela.

Politika

strana 1 od 239 idi na stranu