"SNS u panici zbog kandidature Đilasa"

Članica predsedništva Narodne stranke Dijana Vukomanović izjavila da je u SNS izbila panika zbog najave Dragana Đilasa da će se kandidovati za gradonačelnika.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.12.2017.

12:54

B92, arhiva

Dijana Vukamonović je, gostujući na TV Naša, rekla da se Beograd u vreme kada je bio Đilas gradonačelnik razvijao, a danas propada i da se režim plaši ukrupnjavanja opozicije.

"Vreme kada je Đilas upravljao gradom može svaki građanin da zapamti po tome što može prstom da pokaže šta je izgrađeno, kao na primer dva mosta, i šta je popravljeno, dok danas, u vreme Vučića, vidimo samo dve nezavršene zgrade u projektu Beograd na vodi", istakla je ona.

Govoreći o skupštinskoj raspravi o budžetu, visoka funkcionerka narodnjaka je istakla da prvi put u istoriji parlamentarizma poslanici nisu dobili priliku da raspravljaju o toj važnoj temi.

"Vlast je podnela fiktivne amandmane, danas u ih povukli, valjda da ne bi previše morali da koriste ono zvonce. Čudim se ministru (Dušanu) Vujoviću što je pristao da on bude prvi ministar čijem mandatu se neće raspravljati o amandmanima na budžet", rekla je Dijana Vukomanović.

Ona je ponovila stav Narodne stranke da je potrebno doneti zakon o lustraciji i zakon o preispitivanju porekla imovine.

"Nažalost, očigledno da nema volje, jer smo videli da je Ana Brnabić kritikovala novinare zbog toga što se bave proverom imovine političara i istraživačkim novinarstvom", dodala je poslanica NS.

Ona je navela da SNS ne želi borbu protiv korupcije i kriminala jer se, kako je rekla, "baš u redovima bliskim SNS i vladajućim krugovima prikrivaju tragovi novca".

"Pre ili kasnije sve to će to biti istraženo", zaključila je Dijana Vukomanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: