Janković: Ostavku Škora komentarisaće PSG i javnost, ne ja

Lider PSG Saša Janković objavio je u na Tviter nalogu da ostavka člana predsedništva PSG Srđana Škora nije nešto što on treba da komentariše i na to odgovara.

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2017.

00:11

Janković: Ostavku Škora komentarisaće PSG i javnost, ne ja
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

On je naveo da će to učiniti Pokret i javnost.

"Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem ili na njega odgovaram. To će učiniti Pokret i javnost", napisao je na Tviteru Janković

Član Predsedništva PSG Srđan Škoro u utorak je podneo ostavku jer se kako je u ostavci naveo, pokretom upravlja na nedemokratski način.

"Odavno više nismo Pokret, a najmanje slobodni građani. Odluke se donose na način koji nije demokratski. Pokretom i njegovom organizacijom upravlja Slavica Janković, supruga predsednika koja odlučuje o svemu, pa i o kadrovskim rešenjima", naveo je Škoro u ostavci.

On je tražio i da se o njegovoj ostavci izjasni Predsedništvo pokreta čija sednica je zakazana za sutra, ali i osnivači pokreta koji sastanak treba da imaju u petak.

Akademik Dušan Teodorović, jedan od osnivača PSG Jankovića i njegov bivši saradnik, pridružio se teškim optužbama koje je protiv Jankovića izneo Srđan Škoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: