BG: Aca Lukas peva na gradskoj proslavi Nove godine

Beograd -- Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nastupaće na ovogodišnjoj gradskoj proslavi Nove godine u Beogradu, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prema našim saznanjima, pregovori sa pevačem o novogodišnjem nastupu u prestonici su u toku.

Zasad nije poznata tačna lokacija na kojoj će Beograđani i posetioci proslaviti Novu godinu, ali ranijih godina koncerti su u novogodišnjoj noći najčešće organizovani na Trgu Republike ili ispred zgrade Skupštine Srbije.

Beograđani su 2017. godinu dočekali na Trgu Nikole Pašića uz Plavi orkestar i Bajagu i "Instruktore". Doček je bio organizovan i na Novom Beogradu gde se nekoliko hiljada ljudi zabavljalo uz Vlada Georgieva i "Prljavog inspektora Blažu i Kljunove", dok je u Zemunu organizovan nastup YU grupe

Godinu dana ranije, za doček 2016. godine, Stiven Sigal sa bendom i Lepa Brena nastupali su ispred Skupštine u Beogradu.

Podsetimo, Aca Lukas je nedavno bio u žiži javnosti zbog nasilja u porodici kada ga je bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila za fizički napad.

On je “delimično priznao” da se napad dogodio i naveo da je suprugu šutnuo nogom u butinu i udario rukom u potiljak.

Tužilaštvo mu je ponudilo sporazumno priznanje dela, što je on prihvatio i potpisao, uz zatvorsku kaznu od tri godine, uslovno na deset meseci.

Takođe, presudom, koja je pravosnažna, Vuksanoviću je izrečena mera zabrane prilaska Sonji Vuksanović u trajanju od 18 meseci.

Društvo

strana 1 od 6484 idi na stranu