"Gluposti Rame i Tačija, BG da se ugleda na PG"

Analitičar sa Kosova Nedžmedin Spahiu izjavio je da su glupost pretnje koje Edi Rame i Hašim Tači upućuju EU o ujedinjenju Albanije i Kosova.

Izvor: B92

Nedelja, 23.04.2017.

16:49

Foto: Gettyimages

Spahiu je ocenio da eventualno ujedinjenje Kosova i Abanije ne može ugroziti ni Makedoniju ni Crnu Goru, a kamo li Srbiju, da su izjave dvojice zvaničnika smešne i žalosne i da pretnje dvojice državnika EU ujedinjenjem mogu samo da nanesu štetu građanima Kosova i Albanije.

"Ako bi došlo do ujedinjenja, što je daleko od stvarnosti, jedine zemlje koje bi bile ugrožene tim postupkom bile bi Kosovo i Albanija, koje imaju bezbroj unutrašnjih problema koje ne mogu da reše", istakao je Spahiu.

On je za Radio Kontakt plus u Kosovskoj Mitrovici rekao da to što se javnost u Beogradu zabavlja glupostima Edija Rame i Hašima Tačija pokazuje kakva je situacija na političkoj sceni u Srbiji.

"To je slična situacija kao kada bi slab učenik pokazivao prstom u goreg od njega. Možda bi u Beogradu trebalo da se ugledaju na zvaničnu Podgoricu koja ovim glupostima ne daje preveliku pažnju", zaključio je Spahiu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: