Vučić o Raduloviću, novinarima, ćevapima i "bešenju"

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić kaže da postoje dvostruki standardi i da neki ljudi mogu da izgovore šta god hoće, a da kad on pogreši svi skoče da ga kritikuju.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Upitan da komentariše to što lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović nije želeo da odgovara u skupštini na pitanja novinara Pinka i Studija B, "optuživši" ih da su deo Vučićevog propagandnog tima, lider naprednjaka je ocenio da očito postoje dupli standardi i da neki imaju pravo da izgovore šta hoće, bez posledica.

"Kad sam ja jednom pogrešio obrativiši se novinarima N1 i RTV sa 'ovi vaši', što je blaži pristup od Radulovićevog, skočila je novinarka RTS na mene i svi drugi, osuđujući me zbog pritiska, a drugima je sve dozvoljeno jer postoje dupli standardi", rekao je Vučić.

Zato je, ponovio je, najveća građanska hrabrost podržavati ispravnu politiku koja Srbiju dovodi do najvećeg rasta, a ne, kaže, "politiku glupiranja i lupetanja, poput Radulovićeve nepostojeće i besmislene politike".

"To je politika u kojoj su od silnih zakona koje su spremili, spremili kako da se obračunaju sa kafe kuvaricama i ćevapima u skupštinskim restoranima, što je danas najvažnija vest", ocenio je Vučić.

On je naveo da se lično ne plaši nijednog pitanja i da na svako pitanje odgovara, pa i na ona na koja, ocenio je, nijedan političar ne bi odgovorao, poput pitanja kako su njegovi roditelji pre 40 godina zaradili imovinu.

"Za to bi Radulović obesio nekoga, tako je danas progonio novinare Studija B i Pinka", rekao je Vučić.

On je dodao da će i drugi valjda da nauče da ćevapi i ono što im se sviđa neće biti jedina tema na koje mogu da odgovaraju.

strana 1 od 298 idi na stranu