Čačak: Izbodeni mladić stabilno

Zdravstveno stanje sedamnaestogodišnjeg mladića koji je juče u čačanskoj OŠ "Sveti Sava" izboden nožem je za sada stabilno.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.04.2015.

09:48

Default images

V.d. direktora bolnice dr Jela Bošković izjavila je za Tanjug da je dečak zbog ranjavanja u predelu grudnog koša i glave, nakon incidenta, odmah hospitalizovan na odeljenju intenzivne nege.

"Mladiću je povređena plućna maramica zbog čega je urađena drenaža grudnog koša, a na glavi je zadobio posekotinu u predelu kosmatog dela", rekla je Bošković.

Doktorka je dodala da je dečak imao i blago iščašenje kolena, odnosno nagnječenje ligamenata.

"On se i dalje se nalazi na odeljenju intenzivne nege gde će ostati dok ne budemo sigurni da je potpuno bezbedan", zaključila je Bošković i istakla da je mladić pod stalnim nadzorom lekara.

Bivši učenik čačanske OŠ "Sveti Sava", izboden je nožem juče oko 15 časova u školskom dvorištu te obrazovne ustanove.

Policija je uhapsila S.P. (22) iz Čačka zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 sati i u tom roku biće sproveden nadležnom tužiocu, saopšteno je sinoć iz čačanske Policijske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: