SNS preuzela vlast u Temerinu

Srpska napredna stranka (SNS) preuzela je vlast u opštini Temerin, pošto je stvorena nova većina koju predvodi ta stranka, saopšteno je danas.

Izvor: B92

Subota, 11.10.2014.

13:59

Default images

Novu vladajuću većinu predvodi SNS sa devet odbornika, a čine je i po tri odbornika Socijalističke partije Srbije (SPS) i koalicije Zajedno za promene - naš Temerin, dva nezavisna odbornika i jedan odbornik Srpskog pokreta obnove, saopštio je SNS.

Opštinu će umesto Andraša Gustonja iz Demokratske stranke vojvođanskih Mađara, voditi naprednjak Djuro Žiga, a njegov zamenik će biti Nikola Ember iz SPS-a.

"Temerin će na čelu s novim predsednikom opštine Djurom Žigom ubuduće biti na istom koloseku promena koje predvodi Aleksandar Vučić, kao i velika većina opština u Vojvodini", saopštio je gradski odbor SNS u Novom Sadu.

Predstavnici Srpske radikalne stranke prethodno su potpisali inicijativu za smenjivanje vlasti u Temerinu, ali su ipak ostali u opoziciji i bili odsutni sa sednice Skupštine opštine, preneo je portal Vojvodina danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: