Mađarska: Uhapšen zbog ubistva u NS

MUP Srbije saopštilo da je danas u prepodnevnim časovima u Budimpešti uhapšen Saša Jaćimović (39), osumnjičen za ubistvo Jasne Kurteš iz Novog Sada.

Izvor: B92

Subota, 29.01.2011.

15:40

Default images

Kod Jaćimovića je pronađen pištolj, koji je nosio bez odgovarajuće dozvole.

Za osumnjičenim Jaćimovićem bila je raspisana međunarodna poternica, navodi se u saopštenju MUP-a.

Novosadska policija sumnjiči Jaćimovića iz Sremske Kamenice da je u četvrtak, 26. januara, ubio svoju nevenčanu suprugu Jasnu Kurteš (45) iz Novog Sada.

Beživotno telo nastradale žene, sa više prostrelnih rana, pronađeno je oko 13 sati, u stanu u prizemlju zgrade u Ulici Stevana Hristića u novosadskom Novom naselju.

Sumnja se da je u toku noći, hicima iz pištolja, Jaćimović ubio Kurtešovu, a, prema nezvaničnim informacijama, u stanu je bila i njihova četvorogodišnja kćerka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: