Član drumske mafije uhapšen u Budvi

Bivši finansijski direktor Javnog preduzeća "Putevi Srbije" i jedan od osumnjičenih da je organizator drumske mafije Miloš Nedeljković, uhapšen je u Budvi.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 21.07.2010.

08:31

Default images

Kako je rečeno u MUP-u Srbije, Nedeljković je uhapšen na osnovu poternice Interpola Srbije i u toku je postupak njegove ekstradicije.

Nedeljković je uhapšen juče, na osnovu informacije srpske policije o njegovoj lokaciji, a Interpol je poternicu raspisao po nalogu Višeg suda u Beogradu.

Specijalni sud je krajem prošle godine 41 osobu proglasio krivom jer su od 1. jula 2004. do 14. maja 2006. na naplatnim rampama autoputa Beograd-Niš izdavali duple kartice za naplatu putarine i priznanice koje nisu evidentirane i tako oštetili Javno preduzeće "Putevi Srbije" za šest i po miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

16 h

Podeli: