Novopečeni otac pretukao ginekologa

Prokuplje -- Branko Radojević iz Prokuplja pretukao je ginekologa mesne bolnice Kostu Denića koji je porodio njegovu suprugu, i prijavio se policiji.

Izvor: Beta
Podeli

Radojević je kazao da je njegova supruga pre nekoliko dana imala veoma težak porođaj u prokupačkom porodilištu. Sukob između Radojevića i ginekologa Denića nastao je jer je supruga od lekara tražila da joj predoči kompletnu sliku njenog zdravstvenog stanja, što je on odbio.

Lekar je rekao da "doktori ne broje konce" koje ušivaju, i usledila je svađa i tuča u hodniku bolnice.

Dvojica sukobljenih su se, zatim, iz prizemlja bolnice, gde su porodilje i bebe, popela na drugi sprat i u jednoj od kancelarija nastavila tuču.

Policija iz Prokuplja je sačinila službenu belešku o tuči i tek treba da bude odlučeno da li će, osim prekršajne, biti podneta i krivična prijava.

U izjavi policiji, otac Radojević je kazao da je nezadovoljan radom lekara i odnosom prema pacijentima, tvrdeći da je lekar započeo fizički sukob.

Prokupačka bolnica je izdala zvanično saopštenje u kojem osuđuje napad na osoblje i navodi da je doktor Denić danas brutalno pretučen na svom radom mestu.

Hronika

strana 1 od 3912 idi na stranu