"Labus vodi, ali Koštunica dobija"

Izvor: B92

Četvrtak, 26.09.2002.

10:23

Default images

Predsednički kandidat grupe gradjana Miroljub Labus bi u prvom krugu izbora dobio najviše glasova, ali će predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica biti konačan pobednik, rezultati su istraživanja Centra za marketing-istraživanja "Marten bord internešenela". Za Labusa bi glasalo 27,6 odsto gradjana, a za Koštunicu 25,6 odsto. U drugom krugu izbora, od ukupnog broja izašlih birača 52,1 odsto će svoj glas dati Koštunici, dok će za Labusa glasati 47,9 odsto. Istraživanje je sprovedeno izmedju 22. i 25. septembra na stratifikovanom uzorku od 1.167 punoletnih gradjana Srbije, bez Kosova i Metohije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: