Micunovic o kandidaturi pre sednice DOS-a 17. avgusta

Izvor: B92

Nedelja, 11.08.2002.

21:23

Default images

Lider Demokratskog centra Dragoljub Micunovic izjavio je da ce konacnu odluku o eventualnoj kandidaturi za predsednika Srbije doneti pre sednice Predsednistva Demokratske opozicije Srbije, koje u Kragujevcu 17. avgusta treba da odluci o zajednickom kandidatu ili kandidatima DOS. "Svoju odluku vezujem iskljucivo za procene koalicije DAN, Demokratskog centra i licne procene da li se u tu stvar ukljucivati ili ne. To cu znati vrlo brzo", rekao je Micunovic u emisiji BK televizije "Nije srpski cutati".

Micunovic je izjavio da ne zna da li ce prisustvovati sednici Predsednistva DOS, jer ima "neke druge obaveze toga dana". "Mislim da je za DOS previse kasno da se ima jedan kandidat i pitanje je na osnovu cega bi se napravio. Neminovnost je da se pojavi vise kandidata, sto ce malo razbiti glasove, ali postoji obaveza podrske clanica DOS u drugom krugu", Micunovic je izrazio rezerve prema podrsci DOS kandidaturi Miroljuba Labusa, jer smatra da on, kao kandidat grupe gradjana, ima "problem identiteta". "Moguce je da budete odbornik grupe gradjana u Babusnici, ali da vas grupa gradjana predlozi za predsednika, to je malo neobicno, kad vec postoje stranke DOS. To bi trebalo da bude gotova stvar, kao 'Labus se vec kandidovao i ajmo mi da to prihvatimo'. Ne znam kako ce to da izgleda", kaze Micunovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: