PEROVIC: ZADOVOLJNI JER RAZLICITIO MISLE

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.02.2002.

19:00

Default images
Predsednik Skupstine Crne Gore Vesna Perovic izjavila je da je jedino sto je jasno u razgovorima predsednika Mila Djukanovica i predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Havijera Solane to da se razgovori stalno produzavaju i da su svi zadovoljni jer razlicito misle. "Razgovori se stalno produzavaju i stalno zakazuju novi i novi sastanci, a izvestaji sa tih sastanaka pokazuju da su obe strane zadovoljne, iako na sastanke dolaze s potpuno razlicitih pozicija i meni sve to izgleda vrlo cudno", istakla je Vesna Perovic. Ona je kritikovala Djukanovica posto "platforma s kojom nastupa u razgovorima sa Solanom nikada nije prosla parlamentarnu raspravu". "I pored toga se nadamo da Djukanovic nece odustati od onoga sto je obecao svojim biracima, a to je referendum o drzavnom statusu. Nadam se da Djukanovic nece svojim politickim odlukama isprovicirati Liberalni savez Crne Gore da uskrati podrsku manjinskoj vladi", rekla je Perovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: