I Đoković za pomoć Haitiju

Novak Đoković učestvovao je, zajedno sa najpoznatijim svetskim teniserima, u humanitarnoj akciji u Melburnu u kojoj je prikupljen novac za Haiti.

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2010.

15:43

Default images

"Bilo mi je drago što mogu da doprinesem ovoj humanitranoj akciji. Ovaj događaj je organizovan veoma brzo, ali uprkos tome tribine su bile pune. Sat i po vremena u Rod Lejver areni preovladavali su zabava, osmeh, a vrhunski teniseri i teniserke pokazali su da su ne samo dobri igraci nego i veliki ljudi", izjavio je Đoković agenciji Beta.

Uoči početka prvog ovogodišnjeg grend slem turnira u australijskom Melburnu, vodeći svetski teniseri odigrali su danas revijalne mečeve u Rod Lejver areni, a prihod od tih mečeva biće upućen žrtvama zemljotresa na Haitiju.

Opširnije o ovom događaju možete čitati u našoj rubrici Sport.

Razorni zemljotres, jačine sedam stepeni po Rihteru, pogodio je Haiti u utorak, oko pet sati posle podne po lokalnom vremenu. To je najjači zemljotres u toj zemlji u poslednjih 200 godina. Procenjuje se da je u zemljotresu život izgubilo između 100 000 i 200 000 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: