Vučić će biti Nikolićev zamenik

Vučić postaje zamenik predsednika Srpske napredne stranke. Po snazi smo već drugi u Srbiji, kaže on za B92.

Izvor: B92

Utorak, 07.10.2008.

15:52

Default images

Aleksandar Vučić je posle tri nedelje ćutanja za B92 rekao da će u Srpskoj naprednoj stranci biti kandidovan za zamenika predsednika te stranke.Vučić tvrdi da najnovija istraživanja pokazuju da su naprednjaci druga po snazi politička stranka u zemlji i da se razlika između njih i demokrata sve više smanjuje.

On otkriva i da je on i dalje u kontaktu s Majom Gojković, ali nije želeo da tumači nagađanja da li će se njegova bivša stranačka koleginica sa svojom novom strankom pridružiti Nikoliću.

S druge strane, šef poslaničke grupe “Napred Srbijo” Tomislav Nikolić izjavio je da će Aleksandar Vučić biti u samom vrhu Srpske napredne stranke, ali da u toj partiji neće biti mesta za Maju Gojković.

On je naveo da ulazak Vučića u SNS znači mnogo i da je Vučić samo pristupio idejama koje i sam propagira.

S druge strane, Nikolić kaže da je sada nemoguće da Maja Gojković bude u SNS-u, jer je izjavila da želi da formira stranku.

Iako navodi da je njegova stranka potpuno otvorena, rekao je da "Maja Gojković više nije dobrodošla".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: