MILION DOLARA ZA REVITALIZACIJU PRIVREDE NA JUGU SRBIJE

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2001.

18:49

Default images
Potpredsednik republicke vlade Nebojsa Covic potpisao je u ponedeljak sa sefom kancelarije Svetske banke u Jugoslaviji Ilejn Paterson Ugovor o donaciji te medjunarodne institucije u vrednosti od milion dolara, javlja Radio B92. Donacija je namenjena projektima na jugu Srbije, pre svega, kako je novinarima rekao Covic, resavanju problema nezaposlenosti. “To je prvenstveno za animiranje privrede, otvaranje male privrede i velikog broja malih preduzeca i resavanje jednog od najvecih problema s kojim se susrecemo ne samo na jugu Srbije, on je prisutan i u celoj Srbiji, a to je ogroman broj nezaposlenih. Covek, cim je nezaposlen, njegova masta pocinje da smislja svasta”, istakao je Covic. On je jos rekao da se u narednih mesec dana moze ocekivati konacan stav vlasti u Beogradu o ucescu Srba sa Kosova na izborima u Pokrajini. Covic ce se najverovatnije sredinom ove nedelje sastati sa sefom UNMIK Hansom Hakerupom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: