NEKOLIKO FUNKCIONERA SPS OTISLO U HAG

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2001.

23:19

Default images
Pet funkcionera Socijalisticke partije Srbije stiglo je u Hag, gde ce u utorak posetiti predsednika stranke Slobodana Milosevica koji se nalazi u pritvorskoj jedinici Haskog tribunala, potvrdjeno je Radiju B92 u vrhu te stranke. Izvor B92 navodi da su u Hag "otisli prijatelji Slobodana Milosevica, a ne oni socijalisti koje je Glavni odbor odredio kao zvanicnu delegaciju SPS koja bi trebalo da poseti Milosevica. U Hag su otputovali Zivadin Jovanovic, Slavica Djukic Dejanovic, Zivorad Igic, Borivoje Drakulovic i Bogoljub Bjelica. Izvor B92 takodje navodi da su sada otputovali oni ljudi koje je Milosevic sam pozvao, a da ce ga sledeci put posetiti zvanicna delegacija koju ce ciniti Zoran Andjelkovic, Zivadin Jovanovic, Ivica Dacic, Dusan Bajatovic i Dobrosav Radovic.

Portparol sudskog dela Haskog tribunala Dzim Lendejl izjavio je za AFP da ce delegacija SPS koja je stigla u Holandiju posetiti Milosevica. Lendejl medjutim, nije mogao da obelodani detalje posete iz bezbednostnih razloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: