Konvencija SZP-a u Novom Sadu

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.1999.

20:31

Default images
U cetvrtak u 19 sati u novosadskoj dvorani "SPENS" odrzace se konvencija Saveza za promene. Na konvenciji se ocekuje ucesce Dragoslava Avramovica, Milana Panica, te koordinatora SZP Vladana Batica, predsednika DS Zorana Djindjica, Socijaldemokratije Vuka Obradovica, predsednika Asocijacije samostalnih i nezavisnih sindikata Dragana Milovanovica i drugih predstavnika ovog bloka. Na konvenciju je pozvan i predsednik SPO Vuk Draskovic, ali je on taj poziv odbio. Poziv su prihvatili predstavnici drugog opozicionog bloka - Saveza demokratskih partija, javlja Beta. Potpredsednik Gradjanskog saveza Srbije (GSS) Miroslav Filipovic izjavio je u cetvrtak na konferenciji za stampu da jedan od celnika Saveza za promene (SZP) i kandidat tog bloka za premijera prelazne vlade Dragoslav Avramovic radi na ideji formiranja ekspertske vlade u senci. On, medjutim, nije mogao da precizira kada ce takva ideja biti realizovana, niti imena strucnjaka koji bi ucestvovali u radu te vlade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: