Sud: Pahomije (ostaje) nevin

Okružni sud u Nišu odbio kao neosnovanu žalbu tužioca na oslobađajuće presude vladici Pahomiju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.07.2006.

14:59

Default images

Saopšteno je da je Krivično veće Okružnog suda donelo takvu odluku pošto je u drugostepenom postupku razmotrilo spise predmeta, navode i predloge iz žalbe i odgovora na žalbu i saslušanja predloga zastupnika optužbe.

"Imajući u vidu da je u navedenom postupku, s obzirom na prirodu krivičnih dela koja se optuženom stavljaju na teret, isključena javnost radi zaštite interesa oštećenih maloletnika, svi podaci u vezi s postupkom su službena tajna, pa ne možemo da damo detaljnije podatke u vezi s donetom odlukom jer bismo učinili krivično delo povrede tajnosti postupka", saopštava Krivično veće.

Opštinsko javno tužlaštvo u Nišu podnelo je žalbu protiv oslobađajuće presude vladici Pahomiju, koju je Opštinski sud u Nišu izrekao 7. marta ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: