DOS, SPS I SPO RAZGOVARALI O FORMIRANJU PRELAZNE VLADE

Izvor: B92

Utorak, 17.10.2000.

20:50

Default images
Predstavnici Demokratske opozicije Srbije, Socijalisticke partije Srbije i SPO razgovarali su u utorak uvece u Predsednistvu Srbije o sprovodjenju Sporazuma o prelaznoj vladi Srbije, rekao je agenciji Beta funkcioner SPS-a Milomir Minic. Oko 18 sati u Predsednistvo su, u kratkom vremenskom razmaku, usli predsednik Srbije Milan Milutinovic, Milomir Minic i jedan od lidera DOS-a Zoran Djindjic. Nije navedeno ko je iz SPO prisustvovao razgovorima. Zoran Djindjic napustio je Predsednistvo oko 19 sati, a nekoliko minuta potom izasao je i Milomir Minic, koji je rekao da ce kasnije veceras biti nastavljeni razgovori i da ce biti reci o sprovodjenju "svih elemenata sporazuma".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: