Petak, 16.04.2004.

09:11

Suvajdžić nastavio svedočenje zatvoreno za javnost

Izvor: Beta

Default images

Svedočenjem svedoka saradnika Miladina Suvajdžića, zatvorenim za javnost, u Specijalnom sudu u Beogradu upetak je nastavljeno suđenje optuženima za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Suvajdžića, koji je svedočenje počeo juče, takođe bez prisustva javnosti, ispitivali su specijalni tužilac i zastupnik porodice Đinđić Rajko Danilović. U nastavku će mu pitanja postavljati advokati odbrane.

U sudu se u petak pojavio bivši telohranitelj ubijenog premijera Milan Veruović, koji je trebalo da svedoči, ali je zbog dužine Suvajdžićevog iskaza njegovo svedočenje odloženo za sledeću nedelju. Prvi put od početka suđenja zgradu Posebnog odeljenja Okružnog suda obezbeđuje žandarmerija.

Svedok saradnik Zoran Vukojević svedočeći na sudjenju za ubistvo premijera Zorana Djindjića, nije izjavio da je nosio novac Aci Tomiću i Radetu Bulatoviću, pošto ih ne poznaje a nije ni rekao da su dolazili u Šilerovu ulicu, saopštio je u petak Vukojevićev advokat Ilija Radulović. U saopštenju dostavljenom agenciji Beta, advokat Radulović navodi da svedok Vukojević nije rekao da je Marko Milošević nudio novac u vezi sa ubistvom Djindjića. Radulović ističe da ovakve informacije "predstavljaju stvaranje pogodnog ambijenta za fizičku likvidaciju Vukojevića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: