Pet američkih vojnika poginulo u Iraku

Izvor: B92

Utorak, 12.08.2003.

18:56

Default images

Pet američkih vojnika je poginulo, a dvojica su ranjena u napadima u utorak u Iraku, rekli su predstavnici vojske SAD i očevici. Jedan američki vojnik je poginuo, a njih dvojica su ranjeni u bombaškom napadu u gradu Ramadi, zapadno od Bagdada, rekla je predstavnica američke vojske u Iraku. Ona je kazala da su tri bombe eksplodirale u blizini konvoja američke vojske, u predgrađu grada Ramadi. Četiri američka vojnika su poginula u Mosulu, na severu Iraka, u raketnom napadu na njihovo vozilo, rekli su očevici. Američka vojska pretražuje okolne kuće u pokušaju da pronađe napadače i za sada nema komentara na taj napad. Današnjim napadima, broj poginulih američkih vojnika u Iraku se od obustave glavnih borbi, 1. maja, popeo se na 61.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: