B92 osniva Fond “Mila”

Beograd -- Fond B92 osniva Fond “Mila”, koji će pomagati rehabilitaciju keruše Mile, ali i sve slične slucajeve u kojima se vrši nasilje nad životinjama.

Izvor: B92
Podeli

Fond će, zajedno sa srodnim organizacijima i gradskim institucijama, pomagati i razvoj organizacija koje će po uzoru na Pet policiju pružati hitnu veterinarsku pomoć i zbrinjavaju životinje nad kojima je izvršeno nasilje, kao i privođenjem počinilaca nasilja pravdi.

Za potrebe osnivanja i funkcionisanja ove službe B92 će osnovati Fond "Mila" koji će prikupljati sredstva i kontrolisati rad te organizacije.

Želimo da iskoristimo priliku da se angažuju profesionalci iz sveta veterine i javne sigurnosti, čiji bi se rad bazirao na aktivnostima volontera zainteresovanih za zaštitu životinja bez vlasnika.

Fond “Mila” je pokrenut pošto se javio izuzetno veliki broj ljudi iz celog sveta koji bi želeli da učestvuju u akciji. Među prvim donatorima je Erste banka, kod koje je otvoren račun, a u prilogu objavljujemo i pismo donatora koji je ponudio u potpunosti da donira izradu proteza (u prilogu)

- Broj donatorskog dinarskog računa na koji se mogu uplatiti sredstva je: 340-36233-65 kod Erste Bank a.d. Beograd.

- Devizni donatorski račun je kod Erste Bank, broj računa 50030180-17539744, a instrukcije za uplate u EUR, USD I CHF su u prilogu.

Namena sredstava je: Donacija za fond "Mila".

Podsetimo, keruša Mila pronađena je u sredu, sa odsečene sve četiri šape, u beogradskom naselju Medaković 2. Prema rečima veterinara, koji brine o Mili, ona je trenutno u dobrom i stabilnom stanju.

Instrukcije za uplate u EUR
EUR.DOC (399.00 KB)
Instrukcije za uplate u USD
USD.DOC (399.00 KB)
Instrukcije za uplate u CHF
CHF.DOC (399.00 KB)
Pismo donatora za izradu proteza
Proteze za Milu.pdf (19.29 KB)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 982 idi na stranu