Kurti: Bošnjačka poslanica potvrdila - glasaće za našu vladu FOTO

Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti, za koga se uskoro očekuje da postane kosovski premijer, rekao je da je dobio još jedan manjinski glas za vladu.

Izvor: B92

Nedelja, 01.12.2019.

16:15

Kurti: Bošnjačka poslanica potvrdila - glasaće za našu vladu FOTO
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Prema njegovim rečima, bošnjačka poslanica u Skupštini Kosova Emilija Redžepi potvrdila je da će glasati za novu kosovsku vladu u kojoj je on mandatar, preneo je danas KoSSev.

KoSSev je naveo da je Kurti to saopštio nakon današnjeg sastanka sa poslanicom Redžepi sa kojom je razgovarao o izazovima nove potencijalne vlade u pogledu ekonomskog razvoja, reforme obrazovanja, vladavine zakona, demokratizacije i socijalne jednakosti, kao i o jačanju institucionalnih veza sa Sandžakom i Sarajevom.

"Gospođa Emilija Redžepi ponovo će biti bošnjačka poslanica u Skupštini Kosova. Potvrdila je svoj glas za mene kao premijera i za našu novu vladu", napisao je Kurti na svom profilu na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: