Ćiro Blažević u spotu Pupovca: Neko mora da počne; HDZ ćuti

Miroslav Ćiro Blažević, proslavljeni fudbalski trener i deklarisani pripadnik HDZ-a, snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2019.

07:18

Ćiro Blažević u spotu Pupovca: Neko mora da počne; HDZ ćuti
Photo by Mark Thompson/Getty Images

On se zapravo odazvao pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore.

Spot tek treba da bude emitovan, a Blažević je za RTL objasnio zašto se odlučio na taj korak.

"Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem, pa nek to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare", rekao je Blažević povodom angažmana za Samostalnu demokratsku srpsku stranku, prenosi Indeks.

On je naveo da niko ne može da ospori njegov "patriotizam i šta je napravio za Hrvatsku", ali ističe da je on pravi čovek da da primer da "ne smemo da se mrzimo, nego da treba da se tolerišemo".

Pupovac je, o angažmanu Blaževića, rekao: "Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, ali mislim da je ukupno naše društvo sa njegovim gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cenim".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: