Pala odluka: Milo Đukanović odlučio ko će biti novi ambasador u Srbiji

Predsednik CG Milo Đukanović odlučio je da novi ambasador CG u Srbiji bude aktuelni politički direktor DPS Tarzan Milošević.

Izvor: B92

Subota, 04.05.2019.

14:52

Pala odluka: Milo Đukanović odlučio ko će biti novi ambasador u Srbiji
Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

Crnogorski predsednik i lider DPS-a prelomio je oko imenovanja novog ambasadora u Srbiji.

Sadašnji crnogorski ambasador u Beogradu je bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović, koji u julu po sili zakona odlazi u penziju jer tada puni 67 godina.

Nekadašnji poznati privrednik koji je karijeru počeo u Višegradu, a potom se biznisom bavio u rodnom Bijelom Polju, politički uzlet je počeo kao predsednik opštine Bijelo Polje, i na toj funkciji je proveo dva mandata. Potom je izabran za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja u vladi Mila Đukanovića, da bi prešao na sadašnju partijsku funkciju.

U vrhu DPS Milošević slovi za čoveka bliskog srpskoj opciji, ali i nekog ko je znao da „čuje“ stavove opozicije o brojnim pitanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: