Uhapšeni prevaranti - uknjižili stan preminule vlasnice

U saradnji Trećeg osnovnog tužilaštva i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapšena su trojica za prevaru sa stanom čija je vlasnica preminula.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

16:55

Uhapšeni prevaranti - uknjižili stan preminule vlasnice

Četvrti osumjičeni je već priznao krivicu i zaključio sporazum sa tužilaštvom.

U pitanju je deo grupe osumnjičenih protiv kojih se već vodi istraga u Tužilaštvu za organizovani kriminal od novembra prošle godine.

Uhapšeni su Darko Živković i Aleksandar Lalić, kao i Dejan Nedić.

Oni se sumnjiče za krivično delo prevara, jer su napravili falsifikovane papire za stan u Ulici omladinskih brigada 23 u Beogradu čija je vlasnica preminula, a oni nabavljali falsifikovanu dokumentaciju i uknjižili stan na Nedića.

Dragan Negovanović, koji je bio zadužen za pravljenje lažne dokumentacije, priznao je krivicu i dobio je uslovnu kaznu od šest meseci zatvora sa rokom provere od dve godine.

Ostali su negirali krivicu, a tužilaštvo je tražilo da im se odredi pritvor, rekao je za Tanjug portparol tužilaštva Ivan Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: