Blic: Selaković generalni sekretar u Vučićevom kabinetu

Bivši ministar pravde Nikola Selaković biće imenovan za generalnog sekretara u kabinetu novog predsednika Aleksandra Vučića, piše "Blic".

Izvor: Tanjug

Petak, 26.05.2017.

08:44

Blic: Selaković generalni sekretar u Vučićevom kabinetu
Foto: Tanjug, arhiva

Beogradski list se tu poziva na "ekskluzivna saznanja."

List podseća da se prethodno spekulisalo da li je Selaković kandidat za premijera, a da je Selaković nedavno izjavio da se "u ovom trenutku" ne opterećuje ambicijama da bude novi premijer ili gradonačelnik Beograda kao i da ne zna da li baš njega Aleksandar Vučić priprema za "svog naslednika".

U intervjuu "Nedeljniku" Selaković je rekao da zbog medijskog "kadriranja" da je "Vučićev naslednik" može samo da ima probleme, pre svega od kolega u stranci poklanjaju najvažniji lideri i Evrope i sveta - smatra Selaković.

"Blic" takođe piše da će odlazeći direktor Bezbednosno informativne agencije Aleksandar Đorđević najverovatnije će biti angažovan kao savetnik novog predsednika Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: