Užas na Ubu: Batinama ubio – "duže vreme pretio sestri"

Nikola Tadić (26) iz Uba u sredu je nasmrt pretukao sugrađanina Radovana Adamovića (44), a onda se sav krvav šetao varošicom, pišu “Večernje novosti”.

Izvor: B92

Petak, 19.05.2017.

09:12

Užas na Ubu: Batinama ubio –

U jednom kafiću je popio piće, pričajući kako je prebio Rajka Konobara, a potom je sa zetom pošao u Crnu Goru. U sredu, nešto pre ponoći, na graničnom prelazu Gostun uhapšen je i sproveden u Policijsku upravu u Valjevo.

Kako je saznao beogradski list, ubistvu je prethodila svađa dvojice muškaraca, jer je Adamović već duže vreme pretio Tadićevoj sestri.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje i na teret mu se stavlja nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. On će biti predat Višem tužilaštvu u gradu na Kolubari.

Očevidaca tragičnog događaja - nema. Jedino, žitelj Ulice Ive Lole Ribara čuo je žučnu svađu dvojice muškaraca. Ipak, nije video šta se kasnije događalo u dvorištu jedne porodice kod koje je pokojni Adamović godinama radio kao domar i baštovan, a pre toga i u njihovom kafiću, po čemu je i dobio nadimak Rajko Konobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: