Svet 10

23.03.2024.

16:11

Nova saznanja: Posetilac iz dvorane Krokus razoružao teroristu; "Video sam užas u njenim očima..."

Muškarac koji je sa ženom bio u petak u koncertnoj dvorani Krokus izjavio je danas ruskim medijima da je savladao jednog teroristu i oduzeo mu oružje.

Izvor: Tanjug

Nova saznanja: Posetilac iz dvorane Krokus razoružao teroristu; "Video sam užas u njenim očima..."
EPA-EFE/VASILY PRUDNIKOV

Podeli:

Prema njegovim rečima, u trenutku napada odgurnuo je svoju suprugu, potrčao prema teroristi, zgrabio njegovu automatsku pušku, oduzeo je i počeo da udara po glavi napadača, prenosi RT.

"Pogledao sam svoju ženu i video užas u njenim očima. Shvatio sam da moram nešto da učinim", rekao je čovek u intervjuu za TV kanal Rosija 24.

Ovaj čovek navodi da je ubrzo pritrčao drugi čovek i pomogao mu da onesposobi napadača. Prema podacima ruskog Istražnog komiteta broj poginulih u terorističkom napadu na koncertnu dvoranu Krocus nadomak Moskve porastao je na 133.

10 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

9 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

14 h

Podeli: