Svet 1

23.03.2024.

9:46

Vladimir Putin je dobio informaciju: Uhapšeni teroristi FOTO

Direktor FSB Aleksandar Bortnikov obavestio je da je privedeno 11 osoba, uključujući i četvoricu terorista koji su direktno umešani u teroristički napad u Moskvi.

Izvor: B92.net

Vladimir Putin je dobio informaciju: Uhapšeni teroristi FOTO
Profimedia

Podeli:

On je izvestio Vladimira Putina o privođenju terorista koji su učestvovali u napadu na Krokus siti hol, saopštio je Kremlj.

U terorističkom napadu na Krokus siti hol, za koji je odgovrnost preuzela Islamska država, stradalo je najmanje 60 osoba, a više od 100 je povređeno.

Prethodno je bilo reči da su dvojica terorista umešanih u napad na Moskvu privedena, saopštio je poslanik ruske Državne dume Aleksandar Hištajn.

Napad se dogodio u 18 sati kada su najmanje tri osobe u maskirnim uniformama upale u "Krokus siti hol" u kom se u tom trenutku, između ostalog, održavao koncert popularne ruske grupe "Piknik".

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija osudio je u petak "gnusan i kukavički teroristički napad" u koncertnoj dvorani Krokus siti hol u Moskvi. Članovi SB izrazili su i najdublje saučešće porodicama nastradalih i ruskom narodu, a povređenima poželeli brz i potpun oporavak.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

21 h

Podeli: