Nedelja, 10.12.2023.

18:05

Vučić: Oni bi ponovo da nam unište Srbiju; Pobedićemo ih

Na mitingu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", predsednik je rekao da je plan opozicije da "ponovo unište Srbiju, da ponovo zakatanče fabrike."

Izvor: Novosti

Vučić: Oni bi ponovo da nam unište Srbiju; Pobedićemo ih
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bg

"Verujte da bi uradili brže nego što mislite. Oni nemaju ideale. Ja imam snove da gradimo," dodao je on.

"Jeste li videli njihovog kandidata za gradonačelnika Beograda, bezličan lik. Da li ste videli njegov spot? Sve što smo mi radili, oni su sprečavali. A ipak smo uradili," rekao je Vučić i nastavio: "Čovek je sprečavao da se gradi Beograd na vodi, a sad bi da da 1000 stanova."

Na kraju Vučić je rekao: "Izbori su ozbiljna stvar. Država nije igračka, nije šala. Možete da se ljutite na nekog, ali na kraju vaša je obaveza i dužnost da sednete sa porodicom i kažete da budemo ozbiljni i da vidite ko vam garantuje sigurnu budućnost."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: