Bakić proveravao Nikolićevo znanje

Bograd -- Lider SNS Tomislav Nikolić ni u emisiji Stav Srbije na Prvoj srpskoj televiziji, nije razjasnio detalje vezane za svoje studije, diplomu i master studije.

Na pitanje drugog gosta u emisiji, profesora Fakulteta političkih nauka Jove Bakića, na kom smeru je dao master studije, Nikolić nije odgovorio.

"Ako vas interesuje moja diploma, pogledajte u arhivi fakulteta moje radove, a možete i da dođete kod mene kući, ako vas to toliko interesuje", rekao je Nikolić dodavši da je 15 minuta emisije "otišlo" na njegove studije.

"Nisam završavao škole da bih se time hvalio. Kao da je za predsedničkog kandidata bitno kakvu je školu završio", rekao je Nikolić.

On nije znao da odgovori ni na Bakićevo pitanje ko je utemeljivač menadžmenta, a Bakić je primetio da se to uči na prvoj godini fakulteta za menadžment.

U delu razgovora koji se ticao saradnje SNS sa političkim partijama u drugim zemljama, Bakić je pitao Nikolića sarađuji sa Austrijskom narodnom partijom, da li zna kakva je to stranka i kako joj se zove predsednik.

Nikolić nije znao da odgovori, rekavši da to nije ni važno. Bakić je na to konstatovao da današnji razgovor pokazuje da Nikolić nije kompetentan da bude predsednik Srbije.