Preokret: Srbija se pokrenula

Predsednički kandidat pokreta "Preokret" Čedomir Jovanović naglasio je večeras da se Srbija pokrenula i da je taj proces nezaustavljiv.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.04.2012.

23:32

Default images

Jovanović dodaje da zemlju treba da vode "najbolji iz naše generacije".

"Nemamo pravo ovog puta da uđemo u izbore da bi se posle četiri godine sreli i razgovarali o tome šta su drugi loše uradili", rekao je Jovanović na predizbornom skupu koalicije "Preokret" u Niškoj tvrđavi.

Energija će pokrenuti ljude a ne obećanja, poručio je Jovanović i dodao da je obaveza "Preokreta" da narodu "ponudi jutro u kome će znati šta ga čeka".

"'Preokret' je odgovor na sve probleme u ovom društvu, zbog toga sto on traje. On se ne završava jer dok živimo dišemo i hodamo. To je 'Preokret' i on se desio. Srbija se pokrenula i to više niko ne može da zaustavi", kazao je lider LDP-a.

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković je poručio da će ovi izbori biti uzaludni ako "Preokret" ne napravi uspeh kroz dvocifreni rezultat.
Srbiji je potreban preokret od temelja do krova i zato će se na ovim izborima glasati za lokomotivu koja treba da pokrene obamrle vagone, kazao je Drašković.

Na predizbornom skupu "Preokreta" govorili su predsednik Pokreta "Bogata Srbija" Zaharije Trnačević, predsednica ASNS-a Ranka Savić, predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać, potpredsednik LDP-a Nebojša Ranđelović, kandidat za narodnog poslanika i nosilac liste za odbornike u niškoj gradskoj skupštini, kao i glavni menadzer LDP-a u Nišu Predrag Jelenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: