Izveštaj sa BEAST 2017

Prva BEAST (Belgrade Esports & Athletes SummiT) konferencija završena - 16 predavanja, 20 predavača i preko 200 posetilaca.

eSports

Izvor: KlanRUR

Utorak, 07.03.2017.

19:21

Izveštaj sa BEAST 2017

Jučerašnji dan obeležen je kao jedan od najvažnijih za eSports regiona, makar u ovoj godini – održana je prva regionalna eSports konferencija, Beast 2017. Preko 200 posetilaca – pro gamera, streamera, castera, sportskih klubova, kompanija i sponzora prisustvovalo je događaju na kojem je 20 predavača u 16 predavanja i panela podelilo svoja znanja i iskustva iz industrije.
Konferenciju je otvorio Dalibor Marinović iz KK Partizan koji je govorio o tome kako se Partizan opredelio za ulazak u eSports vode. Potom su poznati casteri i hostovi Jelena, Šaina i Rema pričali na temu svog posla dok je Pavle Zlatić, glavni urednik B92 pričao o medijma u eSportu. Andreja iz Level99 i Danijel iz Fnatic su držali “Pro Gamers Life” predavanje, izuzetno zanimljiv session, a nadalje su i drugi poznati gejmeri, Philip, coldheart, kessar i drugi delili svoja iskustva.
Posetiocima se dopalo i predavanje o data science i eSportu i kako se može upotrebiti u svrhu poboljšavanja igre dok su nakon toga predstavnici COFA media pričali o tome koliko je lako, ili teško, razviti eSports igru za mobilnu platformu. Boško i Nenad (DEF, Games.con i SeSA) pričali su o istoriji eSporta kod nas a u glavnom delu hola posetioci su mogli da popričaju sa svim drugim igračima, osveže se Monsterom ili učestvuju u meeting lounge koji je upoznavao igrače i timove sa potencijalnim sponzorima.
Važan događaj za domaći i regionalni eSports uspešno je završen a organizatori su obećali novo druženje već na jesen. Više informacija potražite na Facebook stranici.
Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: