Blizzard sinoć zvanično predstavio Warcraft Arclight Rumble, novu mobilnu igru

Warcraft Arclight Rumble je sinoć zvanično predstavljen za Android i iOS telefone. Igraći će moći da naprave vojsku od omiljenih heroja i negativaca iz World of Warcrafta, koji će se susresti na borbenom polju sa ciljem da poruše protivničku kulu.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 04.05.2022.

13:48

Blizzard sinoć zvanično predstavio Warcraft Arclight Rumble, novu mobilnu igru

U video klipu nazvanom Developer Overview, Blizzard developeri kažu da se radi o mobilnoj igri, koja će biti jedna vrlo brza strategija, koja će takođe imati i PvE elemente. Naveli su da su inspirisani Tower Defense igrama, ali da je Arclight Rumbe više ”Tower Offense”.

Igrači će izabrati vođu kao što je Archmage Jaina Proudmoore, dok će ostatak tima biti ispunjen trupama i moćnim magijama. Arclight Rumble vam nudi preko 70 singe-player misija, koje možete igrati solo, kao i sa drugarima, ali ako ste uvek više preferirali PvP, nudi vam i poseban competitive mod. Igraći će nalik i mnogim drugim mobilnim igrama moći da se pridruže Guildovima.

Za sada još uvek nemamo informaciju kada će izaći Warcraft Arclight Rumble, ali oni najnestrpljiviji igrači se već mogu prijaviti preko sajta!

Warcraft Arclight Rumble nas dosta podseća na Clash Royale, ili neki drugi već viđeni naslov, ali možemo reći da nam deluje kao da je Blizzard doneo i dosta novog u ovaj žanr. Kako vam se dopada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: