Korejski džangler Trick potpisao za Schalke 04

Schalke 04 pravi pravi prve izmene nakon što su završili sa učešćem u prolećnom delu LEC lige. Organizacija je potpisala nekadašnjeg džanglera ekipe G2 – Kim ’’Trick’’ Gang-juna. Ovo je prvi put da se Trick vraća na evropsku League of Legends scenu, nakon što je napustio G2 krajem 2017. godine. Od onda je igrao u LCK ligi za tim bbq Olivers, koji se nije sjajno proveo, a potom je zaigrao za turski Galakticos.

eSports

Izvor: Nepenthe RUR

Utorak, 09.04.2019.

01:23

Korejski džangler Trick potpisao za Schalke 04

Izvor: RUR Esports

’’Trick je odličan igrač koji poseduje odličan potencijal i inteligenciju. Takođe je upoznat sa evropskom LoL scenom, te smatram da će nam njegovo iskustvo pomoći da se poboljšamo kao tim. Drago nam je što je odabrao Schalke’’, izjavio je glavni trener ekipe – Dilan Falko.

Očekujemo da će Schalke benefitovati sa džanglerom ovakve reputacije, obzirom da je Trick čak četiri puta osvajao titulu šampiona EU LCS lige sa G2 Esportsom. Još uvek se ne zna šta će Schalke uraditi sa trenutnim džanglerom Jonas ’’Memento’’ Elmargičijem i da li će Trick biti deo startne postave. Najverovatnije ćemo morati da sačkamo početak letnje sezone LEC lige, kada ćemo videto ko će biti startna petorka Schalkea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: