Astralis osigurao mesto u EU LCS-u

Danska organizacija Astralis bi navodno trebala da bude deo novog modela EU-LCS franšize koji bi trebao da počne sledeće sezone, naveo je novinar ESPN-a Džejkob Wulf.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 05.10.2018.

17:41

Astralis osigurao mesto u EU LCS-u

Ako je ova vest tačna, Astralis će postati šesta ekipa koja će se pridružiti ligi, a pored njih prijavljene su ekipe G2 Esports, Misfits, Fnatic, Team Vitality i Schalke 04. Takođe oni će morati da plati 10.5 miliona eura kroz period od par godina za to mesto u ligi.

Ovo će za njih prvi put da ulažu u još neku scenu pored CS:GO-a. Organizacija je osnovana u Januaru 2016, a od tada su postali jedna od najuspešnijih ekipa svih vremena, pa pored mnoštva trofeja, imaju i 2 mejdžor titule.

Ovaj zahtev za učesće podneo je Martin ”Deficio” Linge,a sa obzirom da je on jedan od glavnim komentatora EU LCS-a, on će sada imati da napravi izbor, da li želi da nastavi da se bavi komentarisanjem ili će postati jedan od vodećih članova menadžmenta ove ekipe.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: