Esports B92.net

Astralis osigurao mesto u EU LCS-u

Danska organizacija Astralis bi navodno trebala da bude deo novog modela EU-LCS franšize koji bi trebao da počne sledeće sezone, naveo je novinar ESPN-a Džejkob Wulf.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Ako je ova vest tačna, Astralis će postati šesta ekipa koja će se pridružiti ligi, a pored njih prijavljene su ekipe G2 Esports, Misfits, Fnatic, Team Vitality i Schalke 04. Takođe oni će morati da plati 10.5 miliona eura kroz period od par godina za to mesto u ligi.

Ovo će za njih prvi put da ulažu u još neku scenu pored CS:GO-a. Organizacija je osnovana u Januaru 2016, a od tada su postali jedna od najuspešnijih ekipa svih vremena, pa pored mnoštva trofeja, imaju i 2 mejdžor titule.

Ovaj zahtev za učesće podneo je Martin ”Deficio” Linge,a sa obzirom da je on jedan od glavnim komentatora EU LCS-a, on će sada imati da napravi izbor, da li želi da nastavi da se bavi komentarisanjem ili će postati jedan od vodećih članova menadžmenta ove ekipe.

Izvor: RUR

LoL

Dobili smo sve polufinaliste Worldsa 2018

Nakon čeitiri uzbudljiva četvrtfinalna meča, sledećeg vikenda gledaćemo najuzbudljivije polufinale ikada, sa obzirom da su svi glavni favoriti napustili takmičenje, a svaka ekipa će moći da izađe kao pobednik.

LoL ponedeljak 22.10. 19:44 Komentara: 2

Top lejner Splyce-a u potrazi za novom ekipom

Andrei “Odoamne” Pascu je danas sam svom tviter nalogu napisao da je dobio dozvolu od organizacije da potraži novu ekipu. On će još uvek biti član Splyce-a, ali je slobodan da komunicira sa drugim organizacijama.

LoL četvrtak 18.10. 17:20 Komentara: 1

KT Rolster i EDG bez puno problema završavaju na vrhu grupe

KT Rolster je u ovaj dan ušao sa skorom 3-0, pa im je bila potrebna samo jedna pobeda, što su oni odmah ostvarili savladavši Team Liquid. EDG nije tako sigurno ušao u ovaj dan, ali pobedama nad KT Rolsterom i Mad Gamingom, osigurali su svoj plasman u dalji krug, iako su kasnije poraženi od američke ekipe.

LoL utorak 16.10. 17:22 Komentara: 1

LoL - Završen treći dan Worldsa

Završen je treći dan Worldsa, sa njim još 6 uzbudljivih mečeva. Pet ekipa je i dalje neporaženo, ali samo RNG za sada ima učinak od 3-0. Danas su se razigrali timovi sa Istoka, pa je jedino 100Thieves danas uzeo pobedu od ekipa iz Evrope i Severne Amerike.

LoL petak 12.10. 18:30 Komentara: 5