Hearthstone: Najavljen The Season of Rastakhan

Večeras nam je, pomalo neočekivano, stigao video iz “Developer Insights” serije Hearthstone videa, koji zapravo i nije ono što smo obično navikli da predstavlja takav tip sadržaja, već je samo najava za novi događaj koji počinje 13. februara.

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 12.02.2019.

15:34

Hearthstone: Najavljen The Season of Rastakhan

Izvor: RUR Esports

Džozef “joemag” Magdalena nam je najavio događaj koji nosi naziv Season of Rastakhan, trajaće tri nedelje i sastoji se od tri specijalna Tavern Brawla u kojima ćemo moći da igramo sa Rumble šampionima (onima protiv kojih se borimo u Rumble Run) i njihovim špilovima koji su sastavljeni oko Shrine mehanike.

Svake nedelje špilovi i Shrine šampiona će se menjati, tako da nećemo uvek igrati sa istim deckovima, i svake nedelje ćemo umesto Classic packa, za tri odigrane partije u ovom Brawlu dobiti Rastakhan’s Rumble pack, dakle tru ukupno.

Događaj ko događaj deluje simpatično, ali smo razočarani što je najavljen kroz formu “Developer Insights” videa, jer nam je ovaj serijal ranije obično donosio neke zanimljive insajderske informacije oko procesa dizajniranja i balansiranja Hearthstone karata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: