Katar ervejz planira otpuštanja zbog uticaja pandemije

Avio-kompanija Katar ervejz planira da otpusti deo osoblja zbog pandemije koronavirusa koja je u velikoj meri poremetila globalnu avio-industriju.

Svet

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2020.

14:06

Katar ervejz planira otpuštanja zbog uticaja pandemije
Foto: Depositphotos, olgysha

Avio-kompanija sa sedištem u Dohi u današnjoj poruci nije, ipak, dala podatke o broju zaposlenih koji će biti otpušteni.

U imejl poruci generalnog direktora avio-kompanije koja je procurila na internetu saopšteno je da će broj otpuštanja biti "značajan" i da uključuje i članove kabinske posade.

Katar ervejz je jedna od tri glavne avio-kompanije u regionu Persijskog zaliva osnovana za putovanja između Istoka i Zapada.

Prvi avion ove avio-kompanije poleteo je 1994. a danas Katar ervejz ima flotu od preko 200 aviona koji poleću iz nedavno izgrađenog Međunarodnog aerodroma Hamad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

22 h

Podeli: