Igl hils pravi novi Beograd na vodi, "svetske klase"

Kompanija Igl hils Mohameda Alabara, koja rukovodi projektom Beograd na vodi u Beogradu, dobila je novi mega - posao.

Izvor: B92
Podeli
(Foto: Getty images)
(Foto: Getty images)

Kako pišu arapski mediji, ova vodeća kompanija za nekretnine i razvoj dobila je ugovor za izgradnju projekta na Fudžejra plaži, u emiratu Fudžejra, gde bi trebalo da nikne luksuzni kompleks.

Prema ugovoru, gradi se na 38.258 m2, a trebalo bi da se napravi hotel, 80 luksuznih vila, i prateća infrastruktura, i sve to bi Igl hils trebalo da pretvori u realnost.

"Fudžejra plaža nudi zaista jedinstvenu priliku za kupce, jer će kompleks biti i na plaži i u gradu i već imamo interesovanje investitora. Realizacija projekta bi trebalo da krene 2019. godine, a kompanija koja ga gradi, Igl hils je kompanija svetske klase", rekao je direktor projekta.

Fudžejra je inače jedan od 7 emirata, vrlo popularna turistička destinacija i jedini je smešten na istočnoj strani UAE, u Omanskom zalivu.

Arapski mediji pišu da će u kompleksu biti bogat sadržaj, kao što su mogućnosti za šoping, vrt, kafići, i sl. Tamošnji mediji takođe podsećaju da kompanija Igl hils radi na projektima u Maroku, Bahreinu, Jordanu i Srbiji u kojoj radi na „razvoju gradskog jezgra, poboljšanju životnog standarda i povećanju investicija u lokalnu ekonomiju“.

Vesti

Skok profita Ahold Deleza

Hag -- Lanac supermarketa Ahold Delez je u četvrtom tromesečju prošle godine u svetu imao rast zarade za više od 300 odsto na 744 miliona evra u odnosu na lani.

Svet sreda 28.02. 15:33 Komentara: 2
strana 1 od 194 idi na stranu