EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati unutrašnjost Aerodroma "Nikola Tesla" nakon renoviranja FOTO

Ekipa B92.net obišla je radove na rekonstrukciji i proširenju beogradskog aerodroma i prva dobila priliku da vidi kako će nakon njih Aerodrom iznutra izgledati.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 02.09.2020.

15:28

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati unutrašnjost Aerodroma
Foto: B92.net

Dok ćemo na novu pistu i neke druge sadržaje o kojima ćete moći detaljnije da pročitate u posebnoj reportaži još morati da sačekamo, dve nove čekaonice za putnike koji se autobusom prevoze do aviona u završnoj su fazi.

Unutrašnjost je opremljena i uređena u skladu sa Vansijevom praksom, pa se tako aerodrom prestonice Srbije u tome neće razlikovati od bilo kog njihovog objekta širom sveta. Naime, u pitanju su karakteristične boje, materijali i sistem označavanja enterijera za sve vazdušne luke kojima ova kompanija upravlja.

"Verovatno će autobuske čekaonice biti spremne za dve nedelje", kazao je za B92.net Nikola Brus, izvršni direktor za tehniku i naš domaćin tokom obilaska aerodroma.
Foto: B92.net
Prema njegovim rečima, dve dodatne čekaonice služiće za okupljanje putnika pred prevoz autobusima do udaljenih parking lokacija aviona.
Foto: B92.net
Radovi na njima bili su malo produženi jer se radi u unutrašnjosti objekta gde se strogo poštuju mere zaštite od virusa kovid 19.
Foto: B92.net
Gejtovi imaju svoje liftove i stepenice. Nove boje unutar čekaonica i toaleta su one koje Vansi erports koristi na svim svojim aerodromima u svetu, a šta se još radi i gradi na aerodromu i kako će izgledati beogradska vazdušna luka kada svi radovi budu okončani čitaćete u specijalnoj reportaži narednih dana na stranicama B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: