Car Go: Ili sastanak ili protest

Kompanija CarGo traži sastanak sa Vladom ili, upozoravaju, idu na protest.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 23.02.2019.

14:32

Car Go: Ili sastanak ili protest
(Foto: Thinkstock)

Udruženje građana CarGo i kompanija CarGo Tehnologies zatražili su sastanak sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i turizma Zoranom Mihajlović i članovima Radne grupe uz prisustvo premijerke Ane Brnabić, u suprotnom, ako ne dobiju odgovor do srede, najavljuju organizaciju masovnog protesta u Beogradu pod nazivom "Budućnost Srbije – Borba protiv mafije".

Predsednik Udruženja CarGo Aleksanadar Vučić izjavio je da Mihajlović i "taksi mafija na svaki način, protiv Ustava i protiv svih zakona žele da zabrane Udruženje gradjana CarGo", prenosi u saopštenju ovo Udruženje.

"Ukoliko ne dobijemo odgovor do srede odgovorićemo na pozive gradjana i članova i krenuti u masovni protest. Ukoliko se nastavi s pritiscima, prinudjeni smo na poslednju liniju odbrane Srbije. Mafija želi da ugasi mladost Srbije, da iz zemlje protera inovacije", rekao je Vučić.

Kako je sopšteno, veliki protest ovog Udruženja, sa više od 120 hiljada članova, najavljen je danas nakon sednice, kako se navodi, takozvane Radne grupe za analizu i davanje predloga i mišljenja u vezi sa primenom propisa u oblasti taksi prevoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: